2011. május 10., kedd

Weight Scandal at the Miu Miu

Rászabadították a fogyasztóvédelmet a MiuMiu-ra a 2011 tavasz/nyár kampánya miatt. A botrány a Timesban megjelent reklámfotók miatt robbant ki, melyeken a lengyel származású Kasia Struss majdhogynem köldökig kivágott, ujjatlan ruhában ül egy széken. A felvételen a modell karjainak vastagsága vetekszik a hurkapálcáéval, mellkasa pedig szinte teljesen egysíkú. Két olvasó azonnal sértve is érezte magát, és a fent említett szervhez fordult, mondván, a hölgy kórosan sovány, távolról se az egészséget közvetíti.

A felügyeleti szervek kézbe is vették az ügyet, de végül nem fújták le a kampányt, arra hivatkozva, hogy Kasia ugyanolyan súllyal rendelkezik, mint modelltársai. Emellett azt is megemlítették, hogy az öt éve a szakmában tevékenykedő hölgy portfóliójából kitűnik, természetesen ilyen vékony, nem gyanítható önsanyargató koplalás a háttérben.

[ Denounced the consumer protection than the MiuMiu 2011 Spring / Summer campaign. The Times published a photograph of a scandal erupted in which the Polish-born Kasia Struss almost umbilicus cut, sleeveless dress is sitting in a chair. A photograph of the model arms thickness, the chest is almost completely one-sided. Two reader immediately felt offended, and the aforementioned body turned, saying the woman is abnormally thin, not remotely convey health.

The supervisors were also handled the case, but did not ultimately blew off the campaign, claiming that Kasia has the same weight as models of the. In addition, we also noted that the five years she engaged in the business portfolio of shows, of course, such a thin, ascetic fasting is not suspected in the background. ]


A botrányt okozo kep [ the cause of picture scandal ] --->

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése