2011. június 17., péntek

Angelina Jolie smink nélkül a Louis Vuitton reklámban [ Angelina Jolie without makeup advertisements for Louis Vuitton ]

Ez most nem egy homályos paparazzo felvételen, hanem a Louis Vuitton arcaként pozolo Angelina.Angie 18 hónapon keresztül fogja a világhíres cég „Core Values” (Központi értékek) kampányát képviselni, többek közt azzal a fotóval is, melyet Annie Leibovitz készített róla Kambodzsában. A képen a színésznő egy csónakon ringatózik, sminket nem visel, lábain nincs cipő, csupán a táskája jelzi, hogy itt nem pusztán egy kellemes délutáni sziesztáról van szó.
A Louis Vuitton weboldalán a felvétel nagyban is megtekinthető, továbbá a kampányhoz készült filmecskét is megnézhetjük. A márka Angelina mellett olyan arcokat vonultatott már fel a Core Values keretein belül, mint Bono, Sofia Coppola, Sean Connery és Mihail Gorbacsov.


[ This is not just a vague paparazzo shot by Angelina Jolie, she posing as the face of Louis Vuitton.
Angie, 18 months will be a world famous company's "Core Values" campaign to represent, among other things, it is a photograph by Annie Leibovitz made ​​about Cambodia. The picture shows the actress in a rocking boat, do not wear makeup, no shoes on her feet, only the bag indicates that it is not only a pleasant afternoon.
The Louis Vuitton website can be viewed much of the recording, and the campaign made ​​a film look. In addition to the brand faces Angelina has fed retire within the Core Values ​​as Bono, Sofia Coppola, Sean Connery and Mikhail Gorbachev. ]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése