2011. június 24., péntek

Aludj sminkben! [ Sleep in makeup! ]

A smink összeegyeztethetetlen kategóriák, és aki eltöltött már legalább egy éjszakát alapozóval az arcán, az pontosan tudja, hogy nem szépségipari téveszméről van szó, hanem népi tapasztalatról.
Ennek ellenére nemrég piacra dobták az éjszakai alapozót, és úgy tűnik, hiánypótló termékről bizonyult, ugyanis pillanatok alatt elkapkodták a 45 fontot érő innovációt.

[ Incompatible with the make-up category, and who spent at least one night with primer on their face, for they knows that is not a beauty joke, rather people's experience.
However, recently launched a primer in the night, and it seems that niche product proved to be, as quickly sold out 45 pounds worth of innovation. ]

764_denise_richards_j29_large

Jelentős piackutatás előzte meg a projektet.
Kimutatták, hogy az éjszaka is használható alapozónak bizony komoly létjogosultsága van.
A megkérdezett nők kétharmada ugyanis bevallotta, hogy kellemetlenül érzi magát, ha alapozó nélkül kell mutatkoznia új partnere előtt, márpedig együtt alvás esetén ez elkerülhetetlen. 16 % pedig pasitól függetlenül is csúnyának érzi magát csupasz arccal, így legszívesebben soha nem mosná le a sminkjét. Közel egynegyedük nyilatkozott úgy, hogy hetente legalább három alkalommal éjszakára is az arcán hagyja a sminket annak ellenére, hogy tudja, ezzel árt a bőrének. 35 % pedig azt mondta, fennhagyná éjszakára is, ha ezzel nem károsítaná a bőrét.

[ Significant market research preceded the project.
It has been shown that at night, certainly has a serious reason for existence is based.
The same two-thirds of women surveyed admitted to feeling uncomfortable when a new reflected primer without a partner before, and yet if sleeping together is inevitable. 16% were independently boys, feel naked ugly face, and would prefer never to wash off the makeup. Nearly a quarter said that at least three times a week for the night leaving the makeup on his face even though it knows this harms the skin. 35% said she sleep in makeup in the night, even if it does not damage the skin. ]


Tumblr_lnamkzhaqb1qhwomno1_500_large

Azonnal beindították a laboratóriumi munkálatokat, és szorgos ténykedésük eredményeképpen megszületett az egyedülálló formula, mely könnyebb, mint egy átlagos alapozó, és különleges összetételének köszönhetően egyszerre hidratálja és fedi a bőrt. Az összetételéről csak annyit árult el a gyártó, hogy hetvenféle ásványi anyagot tartalmaz, ami az említett hatásokon túl még intenzíven táplálja is a bőrt. Az alapozó négyféle árnyalatban kapható, és garantáltan nem hagy nyomot az ágyneműn.

[ Immediately started the laboratory work and diligence as a result of their actions born of a unique formula that is lighter than a primer and a special moisturizing formula is designed to simultaneously and covers the skin. The composition of simply selling the manufacturer to seventy different minerals, which in effect is in addition to more intensively nourish the skin. The primer is available in four shades, and are guaranteed not to stain the sheets. ]

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése