2011. március 24., csütörtök

Vogue

A 2011. áprilisi amerikai Vogue kiválasztotta a hat legjobb testű modellt.
Daria Werbovy 28 éves, Lengyelországban született. Eddigi legnagyobb sikerei: Vogue Italia és Vogue Paris címlapok, Prada kampány, évek óta a Lancome arca.


Az orosz származású, 29 éves Natalia Vodianova három gyermek édesanyja, a Naked Heart alapítvány létrehozója. Majd' minden márka kampányában és magazinban láthattuk már, jelenleg az Etam fehérneműcég sztártervezője.


Gisele Bündchen 30 éves, Brazíliában született. Egy másfél éves kisfiú édesanyja, számos Vogue-címlap, kampány és kozmetikai szerződés tulajdonosa, a Victoria's Secret fehérneműcég milliókat érő angyala.


Lara Stone 27 éves, Hollandiában született. Évek óta a Calvin Klein arca, számos Vogue-címlappal és kampánnyal büszkélkedhet. Jelenleg a legkeresettebb topmodellként jegyzik.


Raquel Zimmermann 28 éves, Brazíliában született. Jelenleg a Shiseidóval van dollármilliós kozmetikai szerződése, kis túlzással az összes magazin címlapján és az összes márka kampányában megfordult már.


Joan Smalls 23 éves, Puerto Ricóban született. Jelenleg az Estee Lauder kozmatikai cég arca, szerepel a 2011-es tavaszi Roberto Cavalli, Gucci és Stella McCartney kampányokban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése